Για Τηλεφωνικές Παραγγελίες: (+30) 6948 827 144|crystal.pepper@gmail.com

ΛΑΠΙΣ ΛΑΖΟΥΛΙ

ΛΑΠΙΣ ΛΑΖΟΥΛΙ

ΛΑΠΙΣ ΛΑΖΟΥΛΙ

ΛΑΠΙΣ ΛΑΖΟΥΛΙ

Εσωτερικη Αληθεια και Επικοινωνια

Ο ΛΑΠΙΣ ΛΑΖΟΥΛΙ είναι ημιπολύτιμο πέτρωμα. Κύριο συστατικό του είναι ο λαζουρίτης που ευθύνεται για το μπλε χρώμα του.

Είναι ένα πέτρωμα το οποίο ενισχύει τη διαύγεια του νου, βοηθά να βρούμε την εσωτερική μας αλήθεια και δένει τις σχέσεις με αγάπη. Σχετίζεται με το τρίτο μάτι και με το τσάκρα του λαιμού και τον θυμό αδένα.

Θεραπευτικές ιδιότητες: ανακουφίζει τους πονοκεφάλους, δυναμώνει το αναπνευστικό και το νευρικό σύστημα, τον λαιμό, τον θυρεοειδή και καθαρίζει το ανοσοποιητικό σύστημα.

Τσάκρα: 5ο : Λαιμός, επικοινωνία, 6ο : Τρίτο μάτι, κεφάλι, εγκέφαλος.

 

Δειτε Χειροποιητα κοσμηματα με Λαπις Λαζουλι εδω
Δειτε Χειροποιητα Κοσμηματα με Κρυσταλλους εδω
Δειτε ιδιοτητες περισσοτερων κρυσταλλων εδω

About the Author:

Καλώς ήρθατε στον κόσμο της Crystal Pepper! Η Crystal Pepper δραστηριοποιείται στον χώρο της Κρυσταλλοθεραπείας και των Ενεργειακών Κοσμημάτων από το 2005 και αυτή την στιγμή αποτελεί το No1 Eshop στην Ελλάδα στα Ενεργειακά Κοσμήματα και στους Ημιπολύτιμους Λίθους αλλά και με πωλήσεις στο εξωτερικό. Η εξειδίκευσή μας στον χώρο των Ενεργειακών Κοσμημάτων και των Κρυστάλλων οφείλεται στο γεγονός ότι όλα τα πετρώματα επιλέγονται με προσοχή, καθαρίζονται ενεργειακά, ενεργοποιούνται και προγραμματίζονται από πιστοποιημένη Κρυσταλλοθεραπεύτρια με ιδιαίτερες γνώσεις αλλά και ειδικά ενεργειακά χαρίσματα. Μπορείτε να επικοινωνήσετε καθημερινά μαζί μας ώστε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τον Κρύσταλλο που ταιριάζει σε εσάς ή στα αγαπημένα σας πρόσωπα στο τηλ: 6948827144 είτε στο email: crystal.pepper@gmail.com