ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Λίγα λόγια για μας

Καλώς ήρθατε στον  κόσμο της Crystal Pepper!

Η Crystal Pepper δραστηριοποιείται στον χώρο της Κρυσταλλοθεραπείας και των Ενεργειακών Κοσμημάτων από το 2005 και αυτή την στιγμή αποτελεί το No1 Eshop στην Ελλάδα στα Ενεργειακά Κοσμήματα και στους Ημιπολύτιμους Λίθους αλλά και με πωλήσεις στο εξωτερικό.

Η εξειδίκευσή μας στον χώρο των Ενεργειακών Κοσμημάτων και των Κρυστάλλων οφείλεται στο γεγονός ότι όλα τα πετρώματα μας είναι αυθεντικά, επιλέγονται με προσοχή, καθαρίζονται ενεργειακά, ενεργοποιούνται και προγραμματίζονται από πιστοποιημένη Κρυσταλλοθεραπεύτρια με ιδιαίτερες γνώσεις αλλά και ειδικά ενεργειακά χαρίσματα.

Επίσης η Crystal Pepper έχει επεκταθεί και στον κόσμο των καλλυντικών και των ειδών ομορφιάς με την κατασκευή και εισαγωγή ειδικά για αυτήν νέων μαγνητικών και τεχνιτών βλεφαρίδων αρίστης ποιότητας όπως επίσης και με την διάθεση μιγμάτων φυτικών ελαίων.

Μπορείτε να δείτε σχετικό βίντεο από την σελίδα μας στο facebook εδώ

Οι κρύσταλλοι μας περνάνε από διαδικασία καθαρισμού, ενεργοποίησης και προγραμματισμού.  Έτσι, όταν φτάνουν στα χέρια σας, είναι ήδη ενεργειακά καθαροί και έτοιμοι για σας. Ο ενεργειακός καθαρισμός είναι απαραίτητος κατά τακτά χρονικά διαστήματα και, γι’ αυτό το σκοπό φτιάχνουμε το Ειδικό Σπρέυ Ενεργειακού καθαρισμού, για να μπορείτε να καθαρίζετε και μόνοι σας τους κρυστάλλους σας και την Αύρα σας στο σπίτι. Επικοινωνήστε μαζί μας για να το προμηθευτείτε.

Τα κοσμήματά μας είναι όλα χειροποίητα, τα φτιάχνουμε στο εργαστήριό μας, εδώ στην Crystal Pepper. Δουλεύουμε με την καλύτερη ποιότητα αυθεντικών κρυστάλλων και με ασήμι 925, επιχρυσωμένο ασήμι, ατσάλι και αυθεντικό δέρμα.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε καθημερινά μαζί μας ώστε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τον Κρύσταλλο που ταιριάζει σε εσάς ή στα αγαπημένα σας πρόσωπα στο τηλ: 6948827144 είτε στο email: crystal.pepper@gmail.com

Στην Crystal Pepper δουλεύουμε με σκοπό την θετική ενέργεια και την προσωπική ανάπτυξη. Θέλουμε να φέρουμε κοντά σε όλους την μαγεία και την ενέργεια των κρυστάλλων και των δώρων της φύσης.  Όταν θα ξεκινήσει η επαφή σας με την ενέργεια των κρυστάλλων, θα ανακαλύψετε έναν νέο κόσμο θετικότητας και απεριόριστης δυνατότητας. Εμείς θέλουμε να σας μυήσουμε σε αυτόν τον μαγικό κόσμο με απλό τρόπο. Θέλουμε να φέρουμε κοντά στον καθένα σας τον κρύσταλλο που θα βοηθήσει σε κάθε τομέα της ζωή σας και θα σας αναπτύξει.   Οι κρύσταλλοι θα σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε τα πνευματικά σας χαρίσματα και να ισορροπήστε την ενέργειά σας και τα Chakras σας, να αποκτήσετε αρμονικές σχέσεις και να θεραπεύσετε τομείς της ζωής σας που πάσχουν. Ελάτε στον μαγικό και χαλαρωτικό κόσμο της Crystal Pepper και κάντε την ζωή σας πιο ήρεμη και πιο ουσιαστική.

Η Crystal Pepper είναι ένα κομμάτι από εμάς, θεϊκό και ταυτόχρονα γήινο. Μας δίνει χαρά και θετική ενέργεια και μας κάνει να βλέπουμε  μόνο την θετική πλευρά της ζωής. Αυτό θέλουμε να μοιραστούμε μαζί με όλους όσους θέλουν να γνωρίσουν τον κόσμο της Crystal  Pepper…Έναν κόσμο γεμάτο λάμψη, ενέργεια, κρυστάλλους, βότανα, αιθέρια έλαια και όλη μας την αγάπη…

 

Το παραπάνω κείμενο όπως και όλα τα κείμενα της ιστοσελίδας αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της Crystal Pepper. Οποιαδήποτε αντιγραφή αποτελεί παράβαση των πνευματικών δικαιωμάτων και διώκεται από τον νόμο.