Δημοσιεύθηκε την Σχολιάστε

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ!

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ!

Πώς λειτουργούν οι Κρύσταλλοι

Η κρυσταλλοθεραπεία είναι μια μέθοδος θεραπείας που βασίζεται στις θεραπευτικές ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ  των ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ και των ΗΜΙΠΟΛΥΤΙΜΩΝ ΛΙΘΩΝ
Οι θεραπευτικές πέτρες και τα ορυκτά προέρχονται από τη φύση και εκπέμπουν δονήσεις όμοιες με αυτές των ανώτερων πεδίων της συνείδησης μας.

Κάθε κρύσταλλος έχει ξεχωριστές ιδιότητες.
Οι δονήσεις των κρυστάλλων είναι όμοιες με εκείνες που εκπέμπουν τα τσάκρας μας, όταν βρίσκονται σε πλήρως υγιή και ισορροπημένη κατάσταση.
Οι ημιπολύτιμοι και οι πολύτιμοι λίθοι έχουν την ιδιότητα να καθαρίζουν τα ενεργειακά κέντρα (τσάκρας) και να τα φορτίζουν με θεραπευτική ενέργεια.
Κάνοντας τους σωστούς συνδυασμούς κρυστάλλων θα επέλθει μια βαθιά χαλάρωση στο σώμα και στο πνεύμα του θεραπευόμενου.

Η θεραπεία αποτελεί μια ‘ολιστική’ θεραπεία που αντιμετωπίζει το άτομο ως ολότητα, προκειμένου να επιφέρει μια κατάσταση ισορροπίας και αρμονίας στο σώμα, το νου και το πνευμα, ώστε να θεραπευτούν οι αιτίες των προβλημάτων του στο αιθερικό πεδίο, αλλά και τα αποτελέσματα τους που εκδηλώνονται στο φυσικό επίπεδο (το σώμα). Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την εμφανή αλλαγή της ψυχολογικής κατάστασης του ανθρώπου

Μέσα στην μεγάλη ποικιλία σχεδίων και διαφορετικών ειδών ημιπολύτιμων λίθων, κάθε ένας μπορεί να βρει την πέτρα που θα τον βοηθήσει να αναπτύξει τις θετικές πλευρές του εαυτού του, αλλά και να δώσει θετική ώθηση σε κάποιους τομείς της ζωής του, που ίσως αδρανούν όπως σχέσεις, αυτοπεποίθηση, τύχη, αφθονία, προστασία από την αρνητική ενέργεια, σωματική και πνευματική ευεξία.
Μπορείτε να περιηγηθείτε στις σελίδες με τις ιδιότητες των κρυστάλλων για περισσότερες λεπτομέρειες, εδώ όμως θα βρείτε έναν κατάλογο με μία σύντομη περιγραφή για τον κάθε λίθο.
Αυτός ο κατάλογος θα σας βοηθήσει να επιλέξετε πιο εύκολα τον κρύσταλλο που σας ταιριάζει.

Λευκός Χαλαζίας
Ενεργοποιεί όλα τα τσάκρας και καθαρίζει την αρνητική ενέργεια και όλη την αύρα. Όταν έχει πλευρές μπορεί να προγραμματιστεί για διάφορα θέματα.

Δείτε Κοσμηματα με Λευκο Χαλαζια εδω

Χαλκηδόνιος
ο Χαλκηδόνιος διαλύει την αρνητική ενέργεια, φέρνει συναισθήματα χαράς και δίνει καλή διάθεση, αρμονία και ενθουσιασμό!
Βοηθά στην επικοινωνία και στην αυτοπεποίθηση!

Δείτε Κοσμηματα με Χαλκηδόνιο εδώ

Κοράλλι
Το Κοράλι απορροφά την αρνητική ενέργεια, τονώνει τη θηλυκότητα και ενισχύει τη γονιμότητα και ζωντανεύει την ερωτική διάθεση.
Προσφέρει ισορροπία και ηρεμία.

Δείτε Κοσμηματα με Κοραλλι εδώ

Τυρκουάζ
Το Τυρκουάζ αποτελεί ένα ιδιαίτερα προστατευτικό ορυκτό ενάντια στην αρνητική ενέργεια και στο μάτι.
Προσφέρει τύχη και υλική αφθονία. Τονώνει την ενέργεια και το σώμα γενικά και αναδεικνύει τα αληθινά συναισθήματα.

Δείτε Κοσμηματα με Τυρκουαζ εδώ

Ροζ Χαλαζίας
Ο Ροζ χαλαζίας αποτελεί το βασικό πέτρωμα του κέντρου της καρδιάς.
Εκπέμπει αγάπη και μας βοηθά να έχουμε ψυχική ηρεμία. Μας βοηθάει στο να ξεπεράσουμε το φόβο, τη θλίψη και το θυμό και να βιώσουμε
τη συγχώρεση και την αγάπη. Βοηθά να προσελκύσουμε τον ιδανικό σύντροφο.

Δείτε Κοσμηματα με Ροζ Χαλαζια εδώ

Αμέθυστος
Βελτιώνει τη μνήμη, βοηθά στην ηρεμία, τη χαλάρωση και τον αυτοέλεγχο. Ανακουφίζει από πονοκεφάλους, διώχνει τις αϋπνίες, το άγχος και το στρες.
Μία από τις πιο σημαντικές ιδιότητες του Αμέθυστου είναι ότι διώχνει την αρνητική ενέργεια και βοηθά στις αρμονικές σχέσεις.

Δείτε Κοσμηματα με Αμεθυστο εδώ

Μαργαριτάρι
Φέρνει σοφία και δημιουργεί σχέσεις αγάπης. Αφυπνίζει την αγνότητα και την επαφή μας με το Θείο.
Τονώνει τη θηλυκή ενέργεια μέσα μας. Καταπολεμά τις τάσεις επιθετικότητας. Δίνει χαρά σε αυτόν που το φοράει. Βοηθά στη γονιμότητα.

Δείτε Κοσμηματα με Μαργαριταρι εδώ

Γρανάδα
Αυξάνει την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία. Βοηθά να δούμε τις θετικές πλευρές του εαυτού μας.
Μας δίνει δύναμη και κουράγιο σε περιόδους αλλαγών. Μας βοηθά να εκφράζουμε τα συναισθήματά μας και αναζωογονεί την αύρα.
Απορροφά την αρνητική ενέργεια. Αυξάνει το πάθος.

Φθορίτης
Βοηθά στην επαφή με τον ανώτερο εαυτό μας. Μας δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιούμε τα όνειρά μας και να τολμούμε τις αλλαγές.
Απορροφά την αρνητική ενέργεια και τη μετατρέπει σε θετική. Δίνει ηρεμία, ισορροπία και οργανωτικότητα. Βοηθά στη συγκέντρωση και τη σταθερότητα.

Αιματίτης
Δίνει ισορροπία και δύναμη. Είναι ένα ορυκτό που μειώνει το στρες σε δύσκολες συνθήκες.
Αυξάνει το κουράγιο και μας ωθεί να κάνουμε βήματα μπροστά. Δίνει αυτοέλεγχο και ηρεμία, ισορροπία και συγκέντρωση. Βοηθά στη γείωση.

Δείτε Κοσμηματα με Αιματιτη εδώ

Μαύρη Τουρμαλίνη
Είναι μία ισχυρή πέτρα η οποία έχει την ιδιότητα να μην αφήνει την αρνητική ενέργεια να εισέρχεται στο ενεργειακό μας πεδίο, αφήνοντας το σώμα μας καθαρό
και ανεπηρέαστο. Ηρεμεί από θυμούς, βοηθά στην γείωση και στην απόλαυση της καθημερινότητας.

Κράτα το