ΦΥΤΙΚΟ ΕΛΑΙΟ ARGAN OIL – CASTOR OIL – SESAME OIL (FE105)

14,90 24,90 

Κωδικός προϊόντος: FE105 Κατηγορία:

Περιγραφή

ΦΥΤΙΚΟ ΕΛΑΙΟ ARGAN OIL - CASTOR OIL - SESAME OIL

ΦΥΤΙΚΟ ΕΛΑΙΟ ARGAN OIL – CASTOR OIL – SESAME OIL (FE105)

ΦΥΤΙΚΟ ΜΙΓΜΑ ΕΛΑΙΩΝ ARGAN OIL – CASTOR OIL – SESAME OIL σε ίση αναλογία 1/3 το καθένα σε συσκευασίες των 50ml και 100ml.

Στοιχεία – Ιδιότητες για το ARGAN OIL – ΑΡΓΚΑΝ ΕΛΑΙΟ

Το έλαιο Αργκάν λαμβάνεται μέσω ψυχρής έκθλιψης των σπόρων του δέντρου. Ιθαγενής στα ερημικά δάση του νοτιοδυτικού Μαρόκου, είναι γνωστό και ως το «Δέντρο της Ζωής» για τα πολλαπλά οφέλη του. Πλούσιο σε ωμέγα-6 (λινελαϊκό οξύ) και ωμέγα-9 (ελαϊκό οξύ) ακόρεστα λιπαρά οξέα, περιέχει επίσης φυσικές τοκοφερόλες (βιταμίνη Ε), φαινόλες, φαινολικά οξέα και καροτενοειδή, που καθυστερούν τα ορατά σημάδια της γήρανσης και προστατεύουν από τις ελεύθερες ρίζες. Το έλαιο Αργκάν ενισχύει την αναγέννηση και την ελαστικότητα του δέρματος, καθώς και την ανανέωση των κυττάρων. Παρέχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και αντιμετωπίζει τα δερματικά προβλήματα όπως ξηρότητα, ακμή, ψωρίαση, έκζεμα, ρυτίδες, λεπτές γραμμές, ραγάδες κλπ. Επιπλέον προσφέρει θρέψη και βαθιά ενυδάτωση επαναφέροντας τα λιπίδια του δέρματος διατηρώντας την υγρασία του. Επιπλέον, το έλαιο Αργκάν προσφέρει μαλακτικά οφέλη στην τρίχα, μειώνει το φριζάρισμα και ενισχύει το θυλάκιο των τριχών προστατεύοντας παράλληλα από την τριχόπτωση.

INCI: ArganiaSpinosa kernel oil 

Στοιχεία – Ιδιότητες για το CASTOR OIL – ΚΑΣΤΟΡΕΛΑΙΟ

Το καστορέλαιο λαμβάνεται μέσω ψυχρής έκθλιψης των σπόρων του φυτού. Καλλιεργείται σε τροπικές περιοχές της Ινδίας, της Βραζιλίας και της Κίνας. Παρουσιάζει μοναδικές ιδιότητες λόγω της πλούσιας σύνθεσης του σε λιπαρά οξέα διότι αποτελείται στο 85 % σε ρικινελαϊκό οξύ. Παρέχει εξαιρετικές μαλακτικές ιδιότητες και αποκαθιστά το δερματικό υδρολιπιδικό φραγμό. Παράλληλα θρέφει, ενυδατώνει σε βάθος, καταπραΰνει και ανακουφίζει τα ερεθισμένα, ευαίσθητα και ξηρά δέρματα. Το καστορέλαιο προσφέρει επίσης πολλαπλά οφέλη στα μαλλιά και τις βλεφαρίδες. Θρέφει τις ίνες της τρίχας, δυναμώνει τους τριχοθύλακες και αυξάνει την ανάπτυξη των τριχών. Επιπλέον, θεωρείται κατάλληλο για την αντιμετώπιση της πιτυρίδας και ανακουφίζει το κνησμό του τριχωτού της κεφαλής. Αντίθετα, σε προϊόντα χειλιών, προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και λάμψη.

INCI: Ricinus Communis Seed Oil

Στοιχεία – Ιδιότητες για το SESAME OIL – ΣΗΣΑΜΕΛΑΙΟ

Το σησαμέλαιο λαμβάνεται μέσω ψυχρής έκθλιψης των σπόρων του σουσαμιού. Ιθαγενής στην Ινδία, καλλιεργείται σε πολλά μέρη του κόσμου, παρουσιάζει μαλακτικές και ενυδατικές ιδιότητες στο δέρμα. Πλούσιο σε ακόρεστα λιπαρά οξέα (κυρίως ελαϊκό Ω9 και Λινελαϊκό Ω6 Οξύ), περιέχει πολυφαινόλες και προσφέρει αντιοξειδωτικά, αντιφλεγμονώδη και αντιβακτηριακά οφέλη. Επιπλέον, φυσική βιταμίνη Ε (γ-τοκοφερόλη) που περιέχει αποτρέπει το οξειδωτικό στρες και την υπεροξείδωση των λιπιδίων του δέρματος. Παράλληλα, προστατεύει από τις βλαβερές ελεύθερες ρίζες και εμποδίζοντας την εμφάνιση των ορατών σημαδιών γήρανσης. Όντως μια από τις πλουσιότερες πηγές σε φυτοστερόλες (κυρίως β-σιτοστερόλη), το σησαμέλαιο θρέφει αποτελεσματικά την επιδερμίδα, τονώνει την τρίχα, προσφέρει ενυδάτωση και αναπλήρωση λιπιδίων.

INCI: Sesamum Indicum Seed Oil

Ανακινήστε την φιάλη καλά πριν την χρήση.

Τρόπος Φύλαξης: Να φυλάσσεται σε ξηρό και δροσερό μέρος μακριά από παιδιά και τον ήλιο.

Τρόποι Πληρωμής και Αποστολής

Κατά την Ολοκλήρωση της Παραγγελίας σας έχετε 4 Διαθέσιμους Τρόπους Πληρωμής για την Ελλάδα :

  • Με Μετρητά με Αντικαταβολή κατά την Παραλαβή
  • Μέσω Χρεωστικής ή Πιστωτικής Κάρτας όλων των Τραπεζών
  • Με Απευθείας Τραπεζικής Μεταφοράς στον Λογαριασμό μας
  • Μέσω PayPal

Όλες οι Αποστολές είναι Δωρεάν για 40€ και άνω Αξίας Παραγγελίας και Περιοχής Εντός Ελλάδας.

Η Αποστολή στην Διεύθυνση που θα μας Δηλώσετε στην Ελλάδα γίνεται με Courier σε 1-3 Εργάσιμες Ημέρες ανάλογα την Περιοχή. Για τον υπόλοιπο Κόσμο δεν παρέχεται η δυνατότητα πληρωμής με Αντικαταβολή αλλά μόνο με τους υπόλοιπους 3 τρόπους πληρωμής και η Αποστολή γίνεται με τα ΕΛΤΑ με απλή αποστολή εξωτερικού και ο χρόνος παράδοσης ποικίλει ανάλογα την χώρα προορισμού. Για τυχόν φόρους, δασμούς και τελωνειακές χρεώσεις ανάλογα την χώρα αποστολής επιβαρύνεται ο πελάτης και η Crystal Pepper δεν φέρει καμία ευθύνη.

Επιπλέον πληροφορίες

ΠΟΣΟΤΗΤΑ (ml)

50ml, 100ml